Zvuky super auťáků - Cohorna, Lukáš (Edika, 2021)
Rychlost, síla, elegance a osobitý řev motorů čekají spolu s mnoha zajímavostmi v této obrázkové knize. Najdeme zde dvanáct unikátních vozů - od dvouválcové tříkolky Morgan 3 Wheeler, přes Aston Martin, Porsche, Teslu až po mocný šestnáctiválec v Bugatti Chiron. Pojďme si vychutnat tu jízdu!